Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /var/www/planner365.com/forening/wp-includes/script-loader.php on line 707

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/planner365.com/forening/wp-includes/script-loader.php:707) in /var/www/planner365.com/forening/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1197
Cases - Planner365

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/planner365.com/forening/wp-includes/formatting.php on line 2448

Se og lyt til hvad vores kunder mener om at bruge Planner 365 Forening


“Potent bud på fremtidens it-løsning til foreninger”

“Potent bud på fremtidens it-løsning til foreninger”

Kim Jensen – Bestyrelsesmedlem i traditionsrig fordboldklub i Nordsjælland.

Jeg havde fornøjelsen af at deltage i den første Planner365-workshop. En veltilrettelagt workshop hvor et autentisk testmiljø tog udgangspunkt i min forenings praktiske opgaver og dagligdag. Udover mit bestyrelsesarbejde i fodboldklubben sidder jeg som konsulent i Region Hovedstaden. Her besidder jeg mange forskellige slags opgaver og ansvar, herunder ledelse, processtyrring og betalinger – jeg er dermed vant til hurtigt at skulle forstå og navigere i forskellige it-løsninger.  

Jeg var en smule skeptisk omkring Planner365, da min erfaring omkring administrations- og økonomisystemer i foreninger har været noget blandet. Ofte ender det med et kludetæppe af sammensatte programmer, og nød lærer nøgen kvinde at spinde. Jeg må dog indrømme, at jeg efter en 135 minutter workshop er overbevist om, at Planner365 er et seriøst og potent bud på fremtidens it-løsning til foreninger.

“Nem og enkel at anvende både på mobil og computer”

Velkomstguiden gav mig hurtigt indsigt og overblik over løsningens meget simple opbygning. Som via seks knapper gør det muligt for bestyrelsen at oprette aktiviteter, hold og meget andet samt tjekke forespørgsler og svare på spørgsmål. Samtidig kan man stille spørgsmål til dele eller hele foreningen, og man kan få overblik og skabe et beslutningsgrundlag om alt det, der vedrører udvalgsøkonomi, aktiviteter og regnskab.

De intuitive brugerflader gør løsning nem og enkel at anvende både på mobil og computer, og jeg er overbevist om, at personer, som ikke er vant til at arbejde med it i hverdagen, hurtigt vil forstå systemets opbygning. 

“Hurtigere end en overspringshandling”

Set ud fra mit it-kendskab og mit eget bestyrelsesarbejde, vil jeg fremhæve, at Planner365’s standardløsning, der tager højde for foreningens unikke vedtægter og forretningsorden ved systemoprettelsen, virker yderst praktisk. Planner365 gav mig en berettiget følelse af korrekt sikkerhed, da alle vigtige forhold er med, når først systemoprettelsen er på plads. Kort sagt er løsningen faktisk hurtigere end en overspringshandling – samtidig kan man altid vende tilbage og følge de indkomne svar i takt med, at budgetter bliver godkendt og tilbagemeldinger drysser ind.

Jeg kan sagtens se Planner365 som min forenings fremtidige administration-, kommunikations- og aktivitetsstyringsværktøj og kan kun anbefale øvrige bestyrelser og kasserer at booke en workshop.

Velkomstguiden gav mig hurtigt indsigt og overblik over Planner365’s meget simple opbygning. 

Kim Jensen – Bestyrelsesmedlem i traditionsrig fodboldklub i Nordsjælland

Kom i gang allerede i dag…

Indmeld din forening online

Indmeld din forening online

Det er let at komme i gang med Planner365 allerede i dag. Når du har meldt din forening ind i Planner365, kontakter vi dig for at arrangere et grundigt introduktionsmøde, så I kommer bedst muligt i gang med Planner365.

Book et gratis og uforpligtende møde

Book et gratis og uforpligtende møde

Vi kommer til jer og præsenterer og gennemgår vores system – med jeres forening i centrum. Gennem typiske dagligdagsopgaver og afstemninger vil I på to timer få en grundlæggende introduktion til løsningen, så I kan få et klart billede af, om I kan bruge Planner365 i jeres forening.

Deltag i et fyraftensmøde

Deltag i et fyraftensmøde

Kom til et fyraftensmøde og oplev, hvad Planner365 kan gøre for din forening. På udvalgte hverdage afholder vi et kort seminar efter arbejdstid, hvor forskellige oplægsholdere vil præsentere Planner365.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv abonnent på vores nyhedsbrev og få alt det nye om Planner365 direkte i din indbakke.