Hvad kan vi hjælpe dig med?

Skriv eller ring allerede i dag. Har du spørgsmål eller brug for hjælp?
Skriv gerne til os.

Vi anbefaler, at du skriver fra den samme mailadresse, som du bruger på Planner365. Det gør det nemmere for os at hjælpe dig.

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 16.00

Spørgsmål omkring forening, klub
eller betalinger
+45 35 36 53 65

Spørgsmål angående forældre, medlemmer og trænere

Planner365 ApS

Slotsparken 12,
2970 Hørsholm

CVR nr. 39062135

Kom i gang allerede i dag…

Indmeld din forening online

Det er let at komme i gang med Planner365 allerede i dag. Når du har meldt din forening ind i Planner365, kontakter vi dig for at arrangere et grundigt introduktionsmøde, så I kommer bedst muligt i gang med Planner365.

Book et gratis og uforpligtende møde

Vi kommer til jer og præsenterer og gennemgår vores system – med jeres forening i centrum. Gennem typiske dagligdagsopgaver og afstemninger vil I på to timer få en grundlæggende introduktion til løsningen, så I kan få et klart billede af, om I kan bruge Planner365 i jeres forening.

Deltag i et fyraftensmøde

Kom til et fyraftensmøde og oplev, hvad Planner365 kan gøre for din forening. På udvalgte hverdage afholder vi et kort seminar efter arbejdstid, hvor forskellige oplægsholdere vil præsentere Planner365.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Bliv abonnent på vores nyhedsbrev og få alt det nye om Planner365 direkte i din indbakke.